Narva Cup 17.09.22

Hooaja esimesel turniiril, esindas meie spordiklubi Ookami kaheksa sportlast. Nendest üks C-vanuseklassis, üks D-vanuseklassis ja kuus sportlast B-vanuseklassis.

Võistlustest võttis osa 152 sportlast, kokku tehti üle 120 matśi, millest hindele Ippon lõppesid 96, hindele Waza-ari 6, Golden Scorega 18 matśi, keskmine matśi kestus oli 1.30 minutit.

 

Tulemused:

Getter Arukaevu WU16 +63kg I koht.

Oliver Inno MU16 -66kg II koht.

Marten Kudeviita MU16 -42kg I koht.

Artur Pauts MU16 -60kg III koht.

Oliver Rabtśuk MU14 -28kg V koht ja MU16 -42kg III koht.

Kristofer Rusnak MU12 -34kg V koht.

Marten Seidelberg MU16 -66kg I koht.

Hüüd-Keerd Truuverk MU16 -66kg VII koht.

 

Treener Vova:

Judokad, kes jõudsid medaliteni, peavad oma tehnikat täiustama. Teistel tuleb kindlasti enda maadlust analüüsida ja omad järeldused teha ja visalt edasi treenida.

Meie sportlased näitasid, et nad oskavad hoida enda meisterlikkuse taset kõrgel.

 

Treener Rain, kes jälgis poiste matśe lives videovahendusel:

Esimes võistlus kohta maadeldi hästi, kuid palju on vaja tööd teha just tehniliselt. Hetkel üritavad judokad jõuga hakkama saada, unustades tehnika. Palju rohekem peaks käima maadluspäeval ja eesmärgiks ei tohi olla võit, vaid sooritada vastasele heide, mis on ka tehniliselt ilus.

 

Getter Arukaevu:

Olen tüdrukute raskekaalus ja vastased on minust nii palju suuremad. Raske on nendega, eriti just haarde võitluses, sest trennis mul pole nii raskeid ja pikki tüdrukuid. Võit ei tulnud raskelt. Kuid pean kõvasti trenni tegema selleks, et võita, kuna paljusid konkurente polnud kohal.

 

Oliver Inno:

Esimese matśi maadlesin ma enda sugulasega, kuna olin teda ka varajasemalt võitnud siis olin ma vaimselt väga enesekindel ja temast üle. Teine matś oli kerge, suutsin vastase ilusti ipponile heita. Kuid kõige rohkem kartsin Marten Seidelbergi, kuna peame treeningutes temaga pidevalt koos maadlema. Andsin finaalis endast parima kuid ta suutis seekord mind siiski võita. Järgmine kord annan parema lahingu.

 

Marten Seidelberg:

Esimene vastane oli jube tugev nagu tank. Tahtis mind pikali heita, kuid suutsin ühel korral ise ära heita ja kinnihoidesse minna. Üritasin Soto makikomit teha, kuid seda tuleb veel palju harjutada, ennem kui välja tulema hakkab. Järgmised matśid olid kerged. Kuid Oliver Innoga eriti maadelda ei tahtnud, kuna ta oma treeningkaaslane siiski.

 

Palju õnne kõigile sportlastele ja treenerile.

 

Meie suurim hiilgus ei seisne mitte kunagi ebaõnnestumistes, vaid tõusmises iga kord kui kukume!

 

Vapralt edasi unistuste poole.