Rothberg Cup VII 25.11.2023 Tallinn

Rothberg Cup VII 25.11.2023 Tallinn

Sel nädalavahetusel kogunes Tallinnas Õismäel asuvasse Ring saali ligi 600 judokat, Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Poolast. Spordiklubi Ookami oli esindatud 22 judokaga.

Tulemused:

UU10-27kg Viktor NIKITIN VII koht

MU14-46kg Oliver RABTŠUK VII koht

MU14-62kg Edvin LUNJOV II koht 🥈

MU14-70kg Ilmar Richard KIISEL VII koht

WU16-62kg Kätrin KUTŠARIN VII koht

MU16-55kg Hugo Dominik KORONEN VII koht

MU16-73kg Hüüd-Keerit TRUUVERK III 🥉 koht

MU16-81kg Norman EESMÄE V koht

MU16+81kg Pärt PAALAROOS VII koht

Peatreener Rain:

Konkurents oli väga tihe. Nägin kuidas poisid maadlesid ja võitlesin võitude nimel ja andsid endast parima, mis tegi mulle suurt rõõmu. Seekord jäi meil puudu maadluskogemusest. Oli näha, et vastased on käinud rohkem võistlustel ja olid suuremate kogemustega. Loomulikult on medal väga hea saavutus selliselt turniirilt. Kiidaks kõiki osalejaid ja eriti medaliomanike väga raske päeva eest.

Treener Jaanus:

Kõige rohkem täitis enda eesmärkki võistlejate seltskonna loomine. Pärast väikest vahet on jälle tekkinud grupp judokaid, kes tahavad võistlustel käia ja saavad üksteisega väga hästi läbi. Muidugi on hea meel Edvin Ljunjovi hõbeda üle ja suur rõõm vähe võistlustel käinud ja nüüd lausa kaks matśivõitu saanud Kregor Kiiratsi üle. Jäin päevaga rahule.

Õnnitleme medaliomanikke 👏🏻💐

Edu järgmisteks turniirideks 💙🐺Vaata FB postitust siit